100% Whey Gold Standard Review

[letsreview postid=”734″]

100% Whey Gold Standard heeft als hoofdingrediënt WPI (whey protein isolaat). Dit is de meest hoogwaardige en zuiverste vorm van wei eiwit die te verkrijgen is. In een portie 100% Whey Gold Standard zitten maar liefst 24 gram hoogwaardige eiwitten, en meer dan 5,5 gram BCAA’s (Branched-Chain Amino Acids, oftwel vertakte keten-aminozuren). Je lichaam gebruikt deze BCAA’s om te herstellen, en deze kunnen uitsluitend via voedingsstoffen in je lichaam terecht komen. 100% Whey Gold Standard eiwit poeder bevat bovendien heel weinig koolhydraten, vet en lactose, waardoor het veelgeprezen is op de markt. Het heeft prijzen in de wacht gesleept zoals “Merk van het jaar”, “Supplement van het jaar” en “Best Overall Protein Powder”. Dat is natuurlijk niet voor niets.

Voor wie is het?

100% Whey Gold Standard wordt veel gebruikt door sporters en bodybuilders. Het enorme eiwitgehalte, in combinatie de lage koolhydraten, vet en lactose, wordt snel door het lichaam opgenomen en bevordert een snel spierherstel en een goede spieropbouw. Je kunt het als ontbijt nemen, op je nuchtere maag, en ook voor en na het sporten. In één portie zit maar 110 kcal. 100% Whey Gold Standard bevordert de spijsvertering. Het is licht verteerbaar en het wordt makkelijk opgenomen door je lijf. Een groot voordeel van een eiwitrijk dieet is dat het snel een verzadigd gevoel geeft. Hierdoor is een eiwitrijk dieet niet alleen heel geschikt voor sporters, die het nodig hebben voor lichamelijk herstel en spierontwikkeling, maar ook voor mensen die graag willen afslanken. Dit gaat nog beter als je erbij sport, want je lichaam maakt dan sneller spieren aan en behoudt deze spieren ook beter. En zoals bekend is: spieren verbruiken meer energie dan vet, dus als je meer spieren hebt, zul je makkelijker afslanken.

100% Whey Gold Standard

Prijs

Zoals je misschien al verwacht na het lezen van bovenstaande is de 100% Whey Gold Standard niet goedkoop. Eigenlijk zegt de naam het al een beetje. Met een prijs per kilo van meer dan € 30,- is het zelfs één van de duurdere shakes die we getest hebben.

Smaken

100% Whey Gold Standard is in veel verschillende smaken te verkrijgen. Heb je het wel een beetje gehad met de standaardsmaken chocolade, vanille en aardbei? 100% Whey Gold Standard komt in de volgende smaken: extreme melkchocolade, vanille ijs, double rich chocolate, french vanille crème, delicious strawberry, cookies & cream, salted caramel, chocolade mint, banana cream, chocolate malt, chocolate peanut butter, koffie, witte chocolade, taartdeeg, caramel toffee fudge en nog meer smaken. Met zoveel keuzes is het absoluut geen straf om elke dag 1 tot 3 eiwit shakes te eten. Wij hebben de smaken vanille crème en delicious strawberry getest en deze hadden een lekkere volle smaak.

Oplosbaarheid

Een wheysupplement dat vele prijzen in de wacht heeft gesleept is natuurlijk goed op te lossen in water en melk. Dit hebben we uiteraard getest en was ook het geval. Gemengd met melk en water lost de poeder makkelijk op in de shakebeker. Dit is geen verrassing. Het is makkelijk klontvrij te mixen, waardoor het een prettige textuur heeft.

Wat zit in de 100% Whey Gold Standard?

100% Whey Gold Standard bevat verschillende hoogwaardige eiwitten, waaronder eiwitproteïne isolaat, eiwitproteïne concentraat en eiwit peptiden. Een portie 100% Whey Gold Standard bevat meer dan 5 gram BCAA’s en 24 gram hoogwaardige eiwitten. Het bevat weinig cholesterol en lactose. 100% Whey Gold Standaard heeft een spectaculair eiwitgehalte en bestaat daarbij ook nog eens uit hoogwaardige eiwitten en vertakte ketenaminozuren. Hierdoor kan je lichaam snel herstellen en zul je weer snel je energie terug hebben na een zware training. Het supplement is ook getest door Supplementlabtest en Labdoor en heeft deze onderzoeken zonder problemen doorstaan.

Label 1

Per 100 gram krijg je 387 kcal, 5.5 gram vet, 6.0 gram koolhydraten en 78.3 gram eiwitten.

Gebruik van 100% Whey Gold Standard

Voeg een maatschepje 100% Whey Gold Standard toe aan een schaaltje yoghurt, een bekertje water of een bekertje melk. Even roeren, en drinken maar. Je kunt het eiwitpoeder ook toevoegen aan pannenkoeken beslag, je kunt het door je havermout roeren of het mixen met een lekker glas vruchtensap. Geadviseerd wordt om 1 tot 3 keer daags een portie te nemen. Natuurlijk begin je met een lekker ontbijtje van 100% Whey Gold Standard op je nuchtere maag. Je kunt er een tussendoortje mee vervangen, of voor en na het sporten een portie nuttigen, zodat je op het goede moment extra voedingsstoffen binnen krijgt die je helpen bij het herstel van je spieren en bij een betere spieropbouw.

Opsomming van de voordelen

Er zijn zoveel eiwit poeders beschikbaar op de markt, van verschillende kwaliteitsklassen, dat het nog niet meevalt om tot een goede keuze te komen van het eiwit poeder dat past bij jouw lichaam en jouw leven. Daarom vatten we het nog één keer samen. Dit zijn de redenen waarom jij voor 100% Whey Gold Standard zou moeten kiezen:

1. Veel prijzen gewonnen

100% Whey Gold Standard heeft 10 jaar achter elkaar prijzen gewonnen wereldwijd. Het wordt door veel topsporters en bodybuilders gebruikt. Het is natuurlijk niet voor niets dat dit product van Optimum Nutrition al zolang op de markt is, en zo geprezen wordt door gebruikers. 100% Whey Gold Standard heeft een uitstekende reputatie omdat het van uitstekende kwaliteit is, en topsporters en bodybuilders blijven het gebruiken omdat ze er excellente resultaten mee behalen. En daar gaat het tenslotte om.

2. 100% Whey Gold Standard wordt goed opgenomen door je lichaam

100% Whey Gold Standard is licht verteerbaar, het wordt snel opgenomen door je lichaam en is minder makkelijk op te slaan als vet. Dit betekent dat je makkelijker spieren op zult bouwen, wat weer betekent dat je veel meer energie in rust zult gebruiken.

3. Bodybuilders kiezen voor 100% Whey Gold Standard

Het is niet voor nies dat 100% Whey Gold Standard DE keuze van de bodybuilders is. Topsporters, duursporters, atleten en bodybuilders hebben al heel veel jaar goede resultaten met dit product.

Verzending

De levering verloopt via Bodylab, één van de grootste partijen op dit gebied. Als je voor 22.00 uur bestelt dan ontvang je het de volgende dag al. De bezorging is hiernaast gratis als je een bestelling doet vanaf € 20,-. Bij Bodylab krijg je hiernaast een gratis cadeau bij iedere bestelling.

Conclusie

100% Whey Gold Standard is een uniek supplement dat van wereldklasse is. Het heeft niet voor niets veel onderscheidingen ontvangen. Het mengt makkelijk met melk en water en lost goed op. De samenstelling is erg goed met veel eiwitten. Het is niet goedkoop maar daar krijg je echt wat voor terug.

Info & Bestel