Afvallen en de energiebalans

Afvallen en de energiebalans

  • 22 jan 0
whey protein  

Whey Protein

Bodylab Meer info

Bij afvallen gaat het erom dat je energiebalans negatief wordt. Dat betekent simpel gezegd dat je meer moet verbruiken dan je eet. Als je minder eet dan je verbruikt dan val je af. Als je naast minder eten ook nog eens lichaamsbeweging hebt gaat het sneller. Hoe snel het dan gaat is per persoon anders.

Lichaamsbeweging

Je kunt op verschillende manieren lichaamsbeweging hebben. Cardio trainingen zijn voor afvallen het meest geschikt. Daarnaast is krachttraining een goede aanvulling op de cardio trainingen. De cardio trainingen kun je op een lage of hoge intensiteit doen. Een training met een lage intensiteit is een duurloop bijvoorbeeld en een hoge intensiteit is interval training.

Gezond eten

Afvallen op een gezonde manier betekent ook gezond eten. Om te beginnen pas je eerst je eetpatroon aan. Je begint met de simpele aanpassingen en breidt dit steeds verder uit. Zo kom je uiteindelijk op een eetpatroon dat gezond is. Doordat je het niet te snel aanpast is het makkelijker om het vol te houden en je eetpatroon voorgoed te veranderen.

Beoordeel

Leave A Comment


BodyenFitshop Shakes

Bestel direct de Whey Perfection!