Beste tips voor een platte buik

Beste tips voor een platte buik

  • 22 jan 0
whey protein  

Whey Protein

Bodylab Meer info

Een platte buik is het belangrijkste kenmerk voor iemand die veel fitness doet. Een gespierd torso met buikspieren is het doel van velen. Het is ook niet voor niets dat de tell sell reclames altijd modellen gebruiken die buikspieren hebben waar je u tegen zegt. Ze laten je denken dat het makkelijk te bereiken is maar dat is jammer genoeg niet zo. Er zijn veel factoren die ervoor zorgen dat deze bulten op je buiksectie gevormd worden. Om een platte buik te krijgen met goed uitziende buikspieren heb je meer nodig dan honderd crunches per dag.

Lichaamshouding

De snelste manier om je buik platter te laten lijken is door rechtop te staan. Probeer het maar eens. Als je helemaal rechtop staat is je buik uitgerekt waardoor deze platter lijkt. Als je voorover staat vanaf je schouders druk je de buik samen en lijkt deze dikker. Een goede lichaamshouding is niet alleen goed voor het uiterlijk maar het is ook beter voor de ruggengraat. Gebruik je buikspieren in plaats van ze continu te ontspannen door een slechte houding aan te nemen.

Voeding

Een platte buik ontstaat in de keuken. Om het verlies van je middel kwijt te raken moet je in de gaten houden wat je eet en hoeveel je eet. Je hoeft je helemaal niet uit te hongeren zoals veel mensen denken. Eet gezond en vezelrijk eten en stop met het ongezonde eten zoals kant-en-klare maaltijden en suiker. Kies voor groenten, minder de alcohol inname en je zult zien dat je buik kleiner zal worden.

Sporten en lichaamsbeweging

Er zijn vier buikspieren. Als deze buikspieren strak zitten dan werken ze als het ware als een corset dat de interne organen op de plaats houden. De interne organen buigen door naar buiten als de buikspieren niet sterk genoeg zijn door te weinig beweging of doordat ze uitgerekt zijn. In de strijd tegen een dikke buik is het belangrijk om de buikspieren sterker te maken. Daarnaast verbruiken buikspieren niet genoeg energie om het overbodige vet kwijt te raken. Meer lichaamsbeweging is daarom nodig. Hardlopen, fietsen, roeien zijn wat voorbeelden om vet te verbranden op je buik.

Beoordeel

Leave A Comment


BodyenFitshop Shakes

Bestel direct de Whey Perfection!