Disclaimer

whey protein  

Whey Protein

  • 2 kg
  • € 29,90
  • € 14,95 per kg
  • Gratis bezorgd vanaf €20,-

Bodylab
Bekijk eiwitshakes

Eiwitshake.net vertoont op deze website teksten, afbeeldingen en andere materialen die ter informatie aangeboden worden. We behouden hierbij het recht om de inhoud op deze website op ieder moment en zonder mededeling aan te passen of te verwijderen. De informatie op Eiwitshake.net is bedoeld als vrijblijvend en geldt op geen enkele manier als een overeenkomst. Deze disclaimer kan zonder voorafgaande mededeling wijzigen.

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website wordt geregeld bijgewerkt en aangevuld om de informatie up-to-date te houden. Het is echter mogelijk dat bepaalde informatie op de website verouderd is en hierdoor niet klopt, onvolledig en/of onjuist is. De inhoud op Eiwitshake.net wordt vrijblijvend aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Alles op deze website kan gewijzigd worden zonder voorafgaande mededeling. In het bijzonder zijn prijzen, tarieven, beoordelingen, productinformatie en andere gegevens op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten, onjuistheden of onvolledige informatie wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard. Dit geldt ook voor de Eiwitshake.net opgenomen links naar websites of diensten van derden. Het bezoeken van andere websites gebeurt op eigen verantwoordelijk.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de materialen en inhoud op deze website liggen bij Eiwitshake.net. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van de materialen en inhoud op onze website is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming. Een uitzondering geldt voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht) waarbij een bronvermelding noodzakelijk is tenzij dit bij inhoud anders aangegeven is. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele inhoud van Eiwitshake.net op te nemen in een iframe of op een andere manier op een andere website te tonen zonder een bronvermelding.

BodyenFitshop Shakes

Bestel direct de Whey Perfection!