Eiwitsoorten

whey protein  

Whey Protein

  • 2 kg
  • € 29,90
  • € 14,95 per kg
  • Gratis bezorgd vanaf €20,-

Bodylab
Bekijk eiwitshakes

Whey eiwit

Whey eiwit wordt als het beste eiwit gezien. Dat is niet zonder reden. Whey eiwit wordt heel snel opgenomen en verteerd door het lichaam. Dit staat ook bijna op elke pot whey vermeld. Whey eiwit bevat ook veel essentiële eiwitten (EAA’s) en BCAA’s (de drie Branched Chain Amino Acids). Whey is verkrijgbaar in verschillende soorten. De meest standaard whey is whey concentraat. Daarnaast is er whey isolaat. Bij de whey isolaat zijn de ongewenste ingrediënten zoals lactose en vet uitgefilterd. Whey peptiden zorgen voor een sneller opname en vertering. Deze zijn ook wel bekend als whey hydrolisaat.

Caseïne eiwit

Caseïne eiwit wordt gezien als eiwit dat langzaam opgenomen en verteerd wordt. Circa 80% van de eiwitten in melk bestaat uit caseïne eiwit. Caseïne eiwit is met name vaak gebruikt bij periodes waarin niet veel gegeten wordt en voor het slapen.

Ei-eiwit

Het eiwit van een ei heeft een hoge biologische waarde. Van alle eiwitten staat het ei-eiwit het hoogste op de lijst van eiwitten. Dit betekent dat het eiwit het meest in de buurt komt van het lichaamseigen eiwit. Het eiwit van een ei is een goed alternatief voor whey en caseïne eiwit.

BodyenFitshop Shakes

Bestel direct de Whey Perfection!