Hoe kun je eiwitshakes vergelijken?

Hoe kun je eiwitshakes vergelijken?

  • 23 feb 0
whey protein  

Whey Protein

Bodylab Meer info

Welke eiwitshake nu het beste is kun je achter komen door de eiwitshakes te vergelijken. Dit kun je op verschillende manieren doen. Drie daarvan worden hieronder besproken:

Prijs per kilo

Eiwitshake poeders zijn verkrijgbaar voor verschillende prijzen en in uiteenlopende hoeveelheden. Een eenvoudige manier om te kijken welke eiwitshake het goedkoopst is door de prijs per kilo te berekenen. Dit doe je door de prijs van de eiwitshakes te delen door het aantal kilo’s. Op de voorpagina staan de drie populairste eiwitshakes vermeld met daarbij de prijs per kilo.

Hoeveel servings per verpakking?

Als je eiwitten koopt dan is dit belangrijk om te weten. Sommige fabrikanten gebruiken goedkopere ingrediënten om het product aan te vullen. Je moet dus eigenlijk het totale aantal eiwitten berekenen door het totale eiwitgehalte per serving vermenigvuldigen met het aantal servings per verpakking. Een voorbeeld:
25 gram eiwitten per serving x 40 servings = 1000 gram eiwitten.

Hoeveel eiwitten per serving?

Als je eiwit poeders gaat vergelijken dan moet je met name kijken naar het gram eiwitten per serving. Niet alle poeders zijn hetzelfde. Het beste is als een zo groot deel van de serving uit eiwitten bestaat. Dit betekent dat er weinig toevoegingen zijn gedaan aan de eiwitten.


Leave A Comment


BodyenFitshop Shakes

Bestel direct de Whey Perfection!