Meer eten en toch meer afvallen

Meer eten en toch meer afvallen

  • 22 jan 0
whey protein  

Whey Protein

Bodylab Meer info

Iedereen die graag eet wil niet afvallen door minder te eten. Minder eten zorgt voor honger, en honger is nu net wat niet zo leuk is. Dat is ook de reden waarom veel mensen het niet volhouden. Jezelf uithongeren is moeilijk om vol te houden. Aan de andere kant is het ook logisch dat je niet de hele dag chocolade kunt eten en toch kunt afvallen. Toch is het mogelijk dat je gezond kunt eten en veel maar toch kunt afvallen.

Doe cardio oefeningen
Dat ligt voor de hand maar het is toch de beste manier om af te vallen. Hoe meer calorieën je verbrandt, hoe meer je kunt eten. Met cardio oefeningen kun je snel en eenvoudig calorieën verbranden. Door hetzelfde te blijven eten kun je door cardio al afvallen. Als je de cardio opbouwt van een half uur per dag naar een uur per dag vliegen de kilo’s eraf. Populaire cardio oefeningen zijn hardlopen, wandelen, fietsen en dansen.

Eet meer eiwitten
Eiwitten zorgen ervoor dat je je sneller vol voelt. Een andere reden om veel eiwitten te eten is dat het de spieren behoud en dat het langer duurt om de eiwitten te verteren in vergelijking met vetten of koolhydraten. Eten met eiwitten zorgt er ook voor dat je metabolisme verbeterd wordt. Begin met het verlagen van het aantal koolhydraten en het verhogen van de eiwitten om eraan te wennen.

Beoordeel

Leave A Comment


BodyenFitshop Shakes

Bestel direct de Whey Perfection!