MyProtein kortingscode

MyProteinMyprotein is een supplementenwebshop dat snel in opkomst is. Niet voor niets heeft het al de nummer één plek in het Verenigd Koninkrijk veroverd en nu heeft het de zinnen gezet op Nederland. Met een lage prijs voor de talrijke supplementen gaat het de strijd aan met de gevestigde orde. Met een ruim aanbod supplementen, waarvan vooral de eiwitshakes populair zijn, heeft Myprotein alles wat je nodig bent als fanatieke sporter. De lage prijs is een voordeel maar het goede nieuws is dat het soms nog lager kan dan normaal. Geregeld heeft Myprotein een kortingscode beschikbaar. De Myprotein kortingscode die op dit moment geldt is de volgende:

Code: niet nodig
Ga naar Myprotein

Assortiment

De producten van Myprotein zijn gevarieerd en het aanbod wordt steeds groter. Iedere week komt er een nieuw product bij zodat het assortiment steeds groter en gevarieerder wordt. Het gaat bij Myprotein niet alleen om eiwitten zoals de naam doet vermoeden maar om veel meer producten zoals ook creatine. De producten hebben een hoge prijs-kwaliteit waarbij vooral de lage prijs opvalt. Myprotein adverteert zelf met een pricematcher welke garandeert dat de prijzen niet hoger zijn dan van andere vergelijkbare producten in de markt.

Over Myprotein

Myprotein is een sportsvoedingmerk dat snel aan het groeien is. Het merk is niet alleen in Nederland actief maar in veel meer landen. Zo is Myprotein in het Verenigd Koninkrijk uitgegroeid tot de nummer 1 een heeft het een doel gesteld om de grootste van Europa en de wereld te worden. Of dit ook lukt zal de toekomst ons leren. Vooralsnog is Myprotein goed op weg en gaat het de concurrentie aan met grote partijen zoals Body & Fit en Bodylab. Myprotein bestaat al meer dan tien jaar en lanceert iedere week een nieuw product.

Pluspunten Myprotein

  • Groot en gevarieerd assortiment
  • Lage prijzen
  • Uitstekende houdbaarheid producten
  • Geen toevoeging vulstoffen
  • Goedgekeurde Europese leveranciers

BodyenFitshop Shakes

Bestel direct de Whey Perfection!