Tips om snel af te vallen

Tips om snel af te vallen

  • 22 jan 0
whey protein  

Whey Protein

Bodylab Meer info

Kilo’s aankomen is voor veel mensen niet leuk. De grootste reden die door velen wordt gebruikt is het gebrek aan tijd. Fit blijven hoeft echter niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Er zijn kleine dingen die aangepast kunnen worden in de dagelijkse routine waardoor je gezond en fit blijft zonder al te veel moeite. Hier volgen enkele tips om je te helpen sneller af te vallen:

Veel water drinken

Veel water drinken is de makkelijkste manier om af te vallen. Het verhoogd het metabolisme waardoor het lichaam sneller calorieën verbrand en het zorgt er ook voor dat je minder honger hebt. Als je er voor zorgt dat je altijd een flesje water bij je hebt dan kun je deze steeds bijvullen als deze leeg is. Je zult zien dat veel water drinken al een groot verschil maakt.

Lichaamsbeweging

Om te zorgen dat het lichaam vet verbrand is er lichaamsbeweging nodig. Dat hoeft nog niet eens veel beweging te zijn. Alle beetjes helpen wat dat betreft. Ga in de ochtend hardlopen of een half uur stevig doorwandelen. Doe wat push ups of ga een stukje fietsen. Probeer zoveel inspanning als mogelijk te doen zodat je gaat zweten. Als je dit een tijdje doet zie je het vet zichtbaar minder worden.

Eet vezelrijke voeding

Vezels zorgen ervoor dat de stoelgang sterk verbeterd wordt en je voelt je langer vol. Het zit met name in tarwe producten maar ook fruit en groenten bevatten veel vezels. Groenten en fruit leveren daarnaast ook de benodigde vitamines die het lichaam beschermd tegen ziektes. Neem iedere dag een stuk fruit mee naar je werk en eet voldoende groeten bij je maaltijden.

Neem voldoende rust

Rust nemen is belangrijk om het lichaam te laten herstellen van met name de lichaamsbeweging. Zorg ervoor dat je ongeveer acht uur per dag slaapt. Dit is de beste lengte om te slapen. Door te slapen herstelt het lichaam en wordt de energie voor de dag opgebouwd.

Let op wat je eet

Kant-en-klaar maaltijden hebben veel lege calorieën die je lichaam geen goed doen. Kies daarnaast niet voor de simpele koolhydraten voor energie maar voor complexe koolhydraten. Dit is bijvoorbeeld rijst of havermout. Als er een bruine versie is van wit eten kies dan altijd voor de bruine versie. Bruine rijst is bijvoorbeeld beter dan witte rijst. Hetzelfde geldt voor brood.

Beoordeel

Leave A Comment


BodyenFitshop Shakes

Bestel direct de Whey Perfection!